Wegańskie placuszki trzyskładnikowe

Wegańskie placuszki trzyskładnikowe

Jak wracam po treningu, to czasem mam ochotę zjeść „konia z kopytami”, dosłownie :)! Pewnie też tak miewacie, dlatego zdradzę Wam mój sposób na ekspresowe, węglowodanowe i w pełni satysfakcjonujące rozwiązanie tego problemu! Poznajcie moje ekspresowe placuszki, wypróbujcie je i podajcie dalej ;). Są tak proste i smaczne, że na pewno je pokochacie! Do dzieła :D.

Składniki na 1 porcję placuszków

Składniki

Przygotowanie

  1. Do miski przekładamy wszystkie składniki, mieszamy.
  2. Nakładamy masę na rozgrzany olej, formując dowolnej wielkości placuszki, smażymy po obu stronach do zrumienienia.
  3. Spożywamy bez dodatków, posypane cukrem kokosowym lub z dowolnymi owocami.

Smacznego!

Podsumowanie i ocena przepisu
Nazwa przepisu
Wegańskie placuszki trzyskładnikowe
Opublikowany dnia
Czas przygotowania
Czas gotowania
Czas całkowity
Średnia ocena
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Kokosowo-marchewkowa zupa z kurkumą Dziś przepis na zupę inną niż wszystkie :)! Mleko kokosowe, marchewka i kurkuma...Sprawdźcie jaki prosty przepis. Serdecznie polecam. Smacznego!
Wielkanocne babeczki gryczane z żurawiną Bezglutenowe babeczki to pyszny i zdrowy smakołyk do świątecznej kawy. Przekonajcie się o tym sami :). Przepis już na blogu!
Sałatka z indykiem i awokado Ten przepis na sałatkę jest dla tych, którzy nie lubią spędzać zbyt dużo czasu w kuchni - będzie łatwo, szybko i przyjemnie, ale przede wszystkim zdrowo!

Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*